Gratis forsendelse
100 dage til at prøve
De laveste priser
Mere end 5.000.000 produkter
Kundeservice
Om os
Grandado er en kinesisk virksomhed, men vi opererer på mange måder anderledes end hvad du måske er vant til fra en kinesisk virksomhed. Udover at tilbyde et lokalt udseende på vores hjemmeside, betragter vi det at yde den bedste service som vores hovedfokus. Vi mener, at den eneste måde at tilbyde god service på er at være til stede lokalt. Derfor besluttede vi at arbejde sammen med en pålidelig engelsk partner, hvor vi yder god kundeservice og en del af onpage marketing. I mellemtiden i Kina gør vi vores bedste for at tilbyde fantastiske produkter til en endnu højere pris. På den måde får du som kunde det allerbedste fra to verdener!
Erfaring
Grandado-teamet har en masse professionel erfaring, når det kommer til at hoste webshops. Fra disse tidligere erfaringer udledte vi grundlaget for Grandado. Kunder kan stole på os: Vi ved, hvilke produkter du leder efter, vi ved, hvordan du gerne vil modtage dem, og vi ved, hvornår du ønsker, at de skal være tilgængelige. Alle de forbindelser, vi har skabt gennem de seneste år, har formet os til den organisation, vi er nu: en organisation, som vi er stolte af. Du kan forvente, at vi selv handler hos Grandado. Vi har strenge krav til vores webshops og produkter, så vi er i stand til at tilbyde dig de bedste produkter. Vi tilbyder kun et produkt hos Grandado, når vi er meget sikre på, at det skaber en tilfredsstillende kundeoplevelse.
Vores mission
Grandados mission er at tilbyde dig de bedste produkter til de lavest mulige priser. Vores brede og varierede udvalg af produkter giver nok valgmuligheder til at tilfredsstille enhver forbruger. Ved at tilbyde et så bredt udvalg af produkter, forsøger vi at nå ud til en så stor målgruppe som muligt. Grandado vil altid forsøge at repræsentere fremragende og tilpasset service. Gode kunderelationer er meget vigtige for os. Derfor, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, vil vi være glade for at modtage dem.
Gratis forsendelse
100 dage til at prøve
De laveste priser
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Mediapress LTD, Room D, Unit 2004, 20/F, Wing Tuck Commercial Centre, 177-183 Wing Lok Street, Sheung Wan HK, Hong Kong SAR.
Kontraktpartner for EU-køb J&S Services BV, Nederland — PAY.nl*J&S Services