Gratis forsendelse
100 dages returret
Lave priser
5 millioner produkter
24/7 service

Om os

Grandado

Leder i junglen af budgetprodukter

Ja, vi er Grandado! Du har måske hørt om os eller endda købt et produkt fra os, og nu er du her! Vi er glade for, at du vil vide lidt mere om os, og vi er glade for at kunne tage dig med på vores rejse!

Så nu til det store spørgsmål: Hvem er vi, og hvorfor er vi positioneret som lederen, der guider dig gennem junglen af budgetprodukter online?

Grandado

Vi tror på mindre affald og en bedre verden.

Produkter af dårlig kvalitet ender i skraldespanden eller bliver returneret til afsenderen. Vi tror på at støtte kvalitetsprodukter, som vi er i stand til at sælge. Men vi kan ikke gøre det alene. Med din feedback kan vi tage det første skridt: kun at vise produkter af den kvalitet, du forventer, på vores hjemmeside. Vi sigter mod at reducere CO2-fodaftrykket ved at minimere affald og unødvendige leveringsture.

Hvordan planlægger vi at nå dertil?

Hvis produkter ikke sælger, vil mængden af produkter, der bliver skabt, blive reduceret. Det er grundlæggende udbud og efterspørgsel. Det er her, vi kan gøre en forskel: Vi vil kun belønne de producenter, der laver produkter af god kvalitet, og begrænse de dårlige.

Grandado
Grandado

Hvad har vi tænkt os at gøre?

Hvis produkter bliver vist mindre, vil de også blive købt mindre, ikke? Det er her, vi træder til. Før vi viser produkter på vores hjemmeside, foretager vi et grundigt forhånd tjek af kvalitet, leveringstid og priser, men ... der er altid en mulighed for, at noget kan slippe igennem. Og det er her, din feedback er afgørende. Vi kan gøre vores produktudbud endnu bedre ved at fjerne de dårlige produkter, der alligevel er kommet på vores hjemmeside. Hver produktanmeldelse, du indsender, er med til at gøre verden til et bedre sted.

Det er os sammen - dig og os - i kampen for en bedre verden.

Med al vores data, erfaring og dedikation begrænser vi aktivt eller forbyder endda produkter af dårlig kvalitet fra vores hjemmeside. Det sikrer, at kun et kurateret udvalg af produkter, der lever op til vores krav, forbliver tilgængelige for salg.

Og hvad mere er?

Vi opererer globalt med partnere i forskellige lande rundt om i verden. Nogle arbejdede på distancen allerede før pandemien. Vi tror på talent uden grænser!

Grandado
Grandado

Kundeservice

Vi har kundeservice partnere over hele verden, der fokuserer på at betjene dig! Kvalitet, hurtighed, hjælpsomhed og menneskelighed er, hvad det handler om for os. Ved at være aktive over hele verden kan vi yde fantastisk (kunde)service på flere sprog, 24/7 og på tværs af alle tidszoner!

Projektledelse

Vores projektledelse tager sig af de produkter, vi sælger. Er de stadig af den kvalitet, vi lovede, eller kan vi gøre det bedre? Med jeres feedback og anmeldelser kan vi forbedre vores produktsortiment endnu mere! Udover kvalitet ser dette team også på sikkerhed: De analyserer og undersøger alle produkter på vores hjemmeside for at sikre, at de falder inden for de konstant skiftende juridiske rammer. I sidste ende er det vores kollegers job at sørge for, at alle de produkter, vi sælger, er både lovlige og sikre.

Grandado
Grandado

Lageret

Vores lager forsøger at fungere som en velsmurt maskine for at reducere leveringstiden så meget som muligt, samtidig med at kvaliteten af produkterne opretholdes. De arbejder på at finde de bedste forsendelsesmetoder, der balancerer omkostningseffektivitet og hastighed, så vi kan tilbyde håndterbare leveringstider og stadig holde vores priser lave.

IT

Udviklere, hvad skulle vi gøre uden dem?! Vi er stolte af at have dem som en del af vores team. De tager sig af hjemmesiden og alt det, der sker teknisk i baggrunden. De sørger for, at ordrerne bliver behandlet, at hjemmesiden fungerer som forventet, og de finder nye ting eller teknologier, der kan hjælpe med at forbedre din oplevelse hos os. Når der opstår et teknisk problem, kan vi altid stole på, at de løser det!

Grandado
Grandado

Kreative

Vores marketing- og designpartnere arbejder på at skabe den bedste hjemmeside oplevelse og de bedste marketingkampagner. Hjælper dig med at finde det produkt, du søger efter! Skabe en følelse af at være velkommen og gøre din oplevelse så behagelig og ubesværet som muligt.

Hvad vi tilbyder

01

Nem shopping

02

Nye tilbud hver uge

03

Selvbestillingssporing

04

Returnerer op til 100 dage

05

24/7 service

06

Sortiment på 5 millioner varer

Gratis forsendelse

Vi tilbyder gratis fragt på alle produkter

100 dages returret

Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere inden for 100 dage

Lave priser

Op til 40 % rabat og nye tilbud hver uge

5 millioner produkter

Med over 5 millioner produkter er du garanteret at finde noget, du kan lide.