Gratis forsendelse
100 dages returret
Lave priser
5 millioner produkter
Kunde support
Spor ordrerVogn

Om os

Grandado er en kinesisk virksomhed, men vi opererer på mange måder anderledes end hvad du måske er vant til fra en kinesisk virksomhed. Udover at tilbyde et lokalt udseende på vores hjemmeside, betragter vi det at yde den bedste service som vores hovedfokus. Vi mener, at den eneste måde at tilbyde god service på er at være til stede lokalt. Derfor besluttede vi at arbejde sammen med en pålidelig engelsk partner, hvor vi yder god kundeservice og en del af onpage marketing. På den måde får du som kunde det allerbedste fra to verdener!

Erfaring

Grandado-teamet har en masse professionel erfaring, når det kommer til at hoste webshops. Fra disse tidligere erfaringer udledte vi grundlaget for Grandado. Kunder kan stole på os: Vi ved, hvilke produkter du leder efter, vi ved, hvordan du gerne vil modtage dem, og vi ved, hvornår du ønsker, at de skal være tilgængelige. Alle de forbindelser, vi har skabt gennem de seneste år, har formet os til den organisation, vi er nu: en organisation, som vi er stolte af. Du kan forvente, at vi selv handler hos Grandado. Vi har strenge krav til vores webshops og produkter, så vi er i stand til at tilbyde dig de bedste produkter. Vi tilbyder kun et produkt hos Grandado, når vi er meget sikre på, at det skaber en tilfredsstillende kundeoplevelse.

Vores mission

Grandados mission er at tilbyde dig de bedste produkter til de lavest mulige priser. Vores brede og varierede udvalg af produkter giver nok valgmuligheder til at tilfredsstille enhver forbruger. Ved at tilbyde et så bredt udvalg af produkter, forsøger vi at nå ud til en så stor målgruppe som muligt. Grandado vil altid forsøge at repræsentere fremragende og tilpasset service. Gode kunderelationer er meget vigtige for os. Derfor, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, vil vi være glade for at modtage dem.

Hvad vi tilbyder

01

Nem shopping

02

Nye tilbud hver uge

03

Selvbestillingssporing

04

Returnerer op til 100 dage

05

Kunde support

06

Sortiment på 5 millioner varer

Gratis forsendelse

Vi tilbyder gratis fragt på alle produkter

100 dages returret

Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere inden for 100 dage

Lave priser

Op til 40 % rabat og nye tilbud hver uge

5 millioner produkter

Med over 5 millioner produkter er du garanteret at finde noget, du kan lide