Gratis forsendelse
100 dages returret
Lave priser
5 millioner produkter
24/7 service

Returnering og tilbagebetalingspolitik

Returnerer

Produkterne kan returneres af privatkunder inden for 100 kalenderdage fra produkternes leveringsdato. Hvis leveringen af ​​et produkt består af flere forsendelser eller dele: den dag, hvor forbrugeren, eller en af ​​denne udpeget tredjemand, har modtaget den sidste delforsendelse. Levering til virksomheder er udelukket fra vores returpolitik. Først når Grandado modtager det/de returnerede produkt(er) i perfekt stand og original emballage, kan en refusion af hele købet betales ved bankoverførsel inden for 14 dage.

For at ansøge om returnering skal du udfylde returformularen og følge den trinvise procedure som beskrevet i vores Tilbagebetalings politik.

Betingelser for returnering

Først når Grandado modtager det/de returnerede produkt(er) i perfekt stand og original emballage, kan en refusion af hele købets omkostninger opfyldes.

Vi anmoder om, at produkterne returneres i deres originale emballage.

Alle returnerede produkter vil blive refunderet, forudsat at de ikke er blevet brugt eller beskadiget. Alle varer, der er beskadiget under returnering på grund af utilstrækkelig emballage, kan kun modtage en delrefusion efter Grandado skøn.

Du kan åbne emballagen i fortrydelsesfristen. Og du kan passe eller prøve produktet, ligesom i en normal butik. Men du må ikke gøre mere end nødvendigt for at vurdere produktet. Hvis produktet mister værdi som følge heraf, kan vi ved returnering reducere prisen. Du må ikke åbne en forseglet pakke. Det er at foretrække, at du lader emballagen være intakt så meget som muligt. Og returnerer du produktet, skal du pakke det ordentligt om.

Der er nogle lovligt definerede produktgrupper, som ikke kan returneres. Disse omfatter produkter, der fordærves hurtigt eller har en begrænset holdbarhed; Forseglede produkter, der ikke er egnede til returnering på grund af sundhedsbeskyttelse eller hygiejnemæssige årsager; Produkter, der er uigenkaldeligt blandet med andre produkter på grund af deres beskaffenhed efter levering; Forseglede lyd-, videooptagelser og computersoftware, hvor forseglingen er blevet brudt efter levering; Emballagen til forbrugsvarer, hygiejneprodukter og erotiske artikler må ikke være åbnet (batterier, kosttilskud, mundstykker osv.)

Refusion for de returnerede produkter sker først efter:

a) opfyldelse af alle nødvendige betingelser for returnering.

b) udfylde returformularen

Refusioner

Fra leveringsdatoen har du 100 kalenderdage til at returnere et produkt og modtage refusionen for den betalte ordre. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om din udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen på 100 hverdage er udløbet.

Returnering og tilbagebetalingsprocedure

For at modtage en refusion for det returnerede produkt skal du følge den trinvise procedure som beskrevet nedenfor:

Trin 1. Informering af Grandado

Du skal kontakte Grandado for at bekræfte returneringen af ​​et produkt.

For at udøve din fortrydelsesret og modtage tilbagebetalingen for den betalte ordre, skal du informere os om din beslutning om at fortryde kontrakten med en utvetydig erklæring. Til dette formål skal du udfylde returformularen returformular. Du kan frit komme med enhver anden utvetydig erklæring, der beskriver din beslutning om at fortryde kontrakten. For eksempel kan du bruge modellen fortrydelsesformular som angivet på Grandado-webstedet, eller du kan kontakte vores kundesupport. Bemærk dog, at det foretrækkes at bruge returformularen, da det er mere bekvemt for os at behandle de elektroniske returordrer, og i dette tilfælde behandles returordrerne meget hurtigere.

Trin 2. Behandling af returordren

Når du har udfyldt returformularen, vil vores personale fra returafdelingen kontakte dig inden for maksimalt 2 hverdage og give dig returadressen. På denne måde kan du sikkert sende din ordre, uden at den forsvinder.

Bemærk venligst, at ingen af ​​adressen på Mediapress Ltd. er egnet til returnering. Kontakt kundeservice for at returnere dit produkt.

Trin 3. Returnering af dit produkt.

Du skal sende produktet tilbage til den erhvervsdrivende eller til en person, der er autoriseret af den erhvervsdrivende til at modtage varerne, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du fik adressen til returnering af din ordre .

Trin 4. Få dine penge tilbage

Grandado refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder ikke senere end 14 dage fra den dag, hvor du informerede os om din beslutning om at fortryde kontrakten.

Grandado udfører tilbagebetalingen ved hjælp af samme betalingsmiddel som forbrugeren brugte til den oprindelige transaktion, medmindre forbrugeren udtrykkeligt har aftalt andet, og forudsat at forbrugeren ikke pådrager sig gebyrer som følge af en sådan tilbagebetaling.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi modtager varerne retur, eller indtil du har fremlagt bevis for at have sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligst.

Refusion for forsendelsesomkostninger i tilfælde af returnering

Grandado afholder omkostningerne ved returnering af varerne. Uanset ovenstående er Grandado ikke forpligtet til at godtgøre de ekstra omkostninger, hvis forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden form for levering end den billigste form for standardlevering, som den erhvervsdrivende tilbyder.

Refusion for de forkerte, defekte, beskadigede eller ufuldstændige produkter:

Når du har modtaget et forkert, defekt, beskadiget eller ufuldstændigt produkt, skal en returformular sendes via kundeserviceportalen med billeder af det modtagne produkt. Hvis produkterne anses for defekte, kan de refunderes ved delvis eller fuld tilbagebetaling til kreditkortet eller anden gældende betalingskonto. Bemærk venligst, at mindre skader på emballagen ikke anses for defekt.

Gratis forsendelse

Vi tilbyder gratis fragt på alle produkter

100 dages returret

Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere inden for 100 dage

Lave priser

Op til 40 % rabat og nye tilbud hver uge

5 millioner produkter

Med over 5 millioner produkter er du garanteret at finde noget, du kan lide.