Overtrædelse af intellektuel ejendomsret og fjernelse af DMCA
Dette websted respekterer tredjeparters intellektuelle ejendomsrettigheder og interesser og vil træffe foranstaltninger og skridt til at beskytte sådanne rettigheder og interesser.
Ved klager over krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder eller uautoriseret brug af tredjemands varemærker og patenter bedes du sende følgende oplysninger på engelsk i deres helhed til nedenstående formular.
Hvorfor skal produktet indberettes?
Indhold, du ønsker at indberette
Angiv venligst link(s) til det indhold, som du mener krænker eller overtræder din ophavsret. Sørg for, at du har givet en omfattende liste over hver enkelt side med det indhold, du ønsker fjernet, og ikke kun hoved-URL'en for butikken. Adskil flere URL'er ved at tilføje 1 URL pr. linje.
Links til det påståede krænkende værk:
Beskrivelse af det påståede krænkende værk
Beskriv det specifikke materiale (eller en del heraf), der hævdes at være krænkende eller genstand for krænkende aktivitet, og som skal fjernes eller adgangen til det skal deaktiveres.
Dine kontaktoplysninger
Brug venligst følgende formular til at rapportere indhold på , som du mener krænker eller overtræder dit varemærke. Hvis du ikke er sikker på, om varemærkelovgivningen beskytter materialet, foreslår vi, at du først kontakter en advokat.
Fornavn
Efternavn
Navn (valgfri)
E-mailadresse
Adresse 1
Adresse 2 (valgfri)
Postnummer
By
Provins (valgfri)
Land
Virksomhed (valgfri)
Telefonnummer (valgfri)
Hertil kommer din erklæring om, at den omstridte brug af materialet ikke er godkendt af ejeren eller dennes repræsentant eller af loven, og at indholdet af ovennævnte klage(r) er korrekt under straf for mened.
Hvis de oplysninger, du indsender, ikke er korrekte eller fuldstændige, vil vi ikke besvare din anmodning.
Indsend
Gratis forsendelse
100 dage til at prøve
De laveste priser
Mediapress LTD, BRC No. 65413206. RM 1308-D, 13/F, Wing. Tuck Commercial Centre, 177-183. Wing Lok Street, Hong Kong SAR.
European payments processed by J&S Services BV, Netherlands — pay.nl*Mediapress.